Maksud Nama MOHD menyedihkan!

Tuesday, June 19, 2012

OMG!!! Kejut mak!

Kalau dapat baby nama kan MOHD dengan ejaan penuh ok, sebab MOHD mempunyai maksud yang menyedihkan! OMG! Selama 28 tahun hidup baru hari ni aku tau apa itu maksud MOHD! Macam tak percaya jer.. Rasa macam nak tukar nama lak!


Maksud MOHD = The Dog With Big Mouth! Dalam bahasa melayu "Anjing mulut besar". Hambik kau! HANJING sangat kan! Patutla mulut aku ni macam hanjing je sekali sekala! Rupanya nama pon dah tertulis hanjing! hahaha... Adoii... Hanya disebabkan nak pendekkan nama Muhammad dah jadi anjing mulut besar.

So make sure you olss tak letak nama anak MOHD yer... Letak la Muhammad... Nanti tak pasal anak you olls jadi hanjing mulut besar! Iskkkk!

*Aku sentap! Nak tukar nama!!!! Dengar story meja kerusi dah kene tarik balik sebab kebodohan budak tu... Padan muka la yer... Orang bagi kerusi 5 bintang ko tak nak.. So berdiri je la ok! Terima la padahnya apabila anda cuba berlagak DIVA! Sorry.. DIVA just for me only!

0 comments:

Post a Comment

 
Diary Faisal © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions