Kurus Day 8 - Gatal-Gatal & Kentut!

Monday, May 21, 2012


Wah masuk hari ke-8 ni makin gatal-gatal la pulak badan nih! Beberapa hari lepas dah gatal tapi tak de la terasa sangat, tapi hari ni, mak oiiii! Asik menggaru je kot! Gatal siot! Dah la tu, pada masa yang sama lak asik nak kentut dengan sendawa jer... Adoiiii....

Aku tanya la pakcik google kenapa gatal-gatal ini berlaku, jawapan yang diberikan sebab PB sedang bertindak balas dengan toksid dalam badan.. Alhamdulillah! Ade juga la nampak something kan! Tapi bagi aku sendiri, aku masih rasa TEMOK.. Masih rasa badan macam tak berubah lagi.. Tapi shape pear tu dah nampak! Aku tak ambik gambar badan sendiri ok... Memang sejak azali aku tak pernah show people badan aku walaupon mak bapak aku sendiri ok.. Take note that! Kalau rasa nak tengok tunggu badan dah sexy mekxi nanti baru aku show off! hahahaha...

So sekarang ni aku perlu untuk membasuh PB aku.. Tunggu hari cuti aku basuh.. Basuh malam ok! Kan PB tak leh kene matahari... Basuh dengan syampoo ajer...

Ok la yer... Tunggu post day ke-9 lak...

*Bengkung dah makin loose nih... Alamak!

0 comments:

Post a Comment

 
Diary Faisal © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions